Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Tasoitustyö

Ohut tasoite kerros on yhtä välttämätön seinien maalaamiseen ja tapetointiin. Sileä ja tasainen pinta edistää maalin tasaista imeytymistä, joten sävysävy näyttää täydelliseltä koko alueella. Tilanne on samanlainen tapetin kanssa: mitä tasaisempi seinä, sitä tiukemmin se kiinnitetään seinään. Halkeamien ja rakojen puuttuminen anna mahdollisuuden poista ilman kokonaan pinnoitteen alta.

Jos tasoitteen levitetään kipsilevylle, tarvittava kerros on enintään 1 mm. Kun aloituskipsikerros on peitetty, tarvitaan paksumpi kerros: enintään 2 mm. Se voi olla silikonia, kipsiä, akryyli tasoite. Mestareidemme laaja kokemus antaa mahdollisuuden tehdä oikeat päätökset tasoituksen valimisen.

Tasoitteen levitysvaiheet:

  1. Karkea tasoite on rakennusmateriaali, jota käytetään ensimmäisen kerroksen levittämiseen ja suurten epäsäännöllisyyksien korjaamiseen. Tämän kerroksen paksuus vaihtelee välillä 0,5 mm – 2,5 mm.

  2. Viimeistely tasoite – tätä rakennusmateriaalia käytetään jo lopullisen kerroksen levittämiseen ja pienten epätasaisuuksien korjaamiseen. Tämän kerroksen paksuus ei ylitä 1 mm, mutta samalla se mahdollistaa täysin sileän pinnan saamisen ilman halkeamia.

Pyytää  Tarjousta Tästä

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi
Palvelut